www.trawobo.be

Kantoor --> TRAWOBO INVEST: Edgard Tinelstraat 18 - 9520 St-Lievens Houtem


Bekijk al onze panden

TRAWOBO Invest

Het makelaarskantoor werd opgericht in 1991 door de heer DRIES Pierre. Tot 2010 was de hoofdactiviteit gebaseerd op verkopen en verhuren van woningen en appartementen, onder de naam “IMMOBILLIERE GEDRIMMO”, met kantoor in DEUX-ACREN.
Begin 2010 besliste Pierre, met pensioen te gaan. De zaak kon dan ofwel stopgezet worden, ofwel verkocht worden.
De oudste zoon, Perry, huidig zaakvoerder, samen met LEUS Danny, van de bouwfirma TRAWOBO, beslisten in mei, de zaak over te nemen. Opdat de klanten gemakkelijk de link zouden kunnen leggen tussen hun bouwbedrijf en het makelaarskantoor kozen ze er voor de benaming te veranderen in “TRAWOBO-INVEST”. Het is inderdaad zo dat de bouwfirma gespecialiseerd is in nieuwbouwprojecten en het verkavelen van bouwgronden. De maatschappelijke zetel werd eveneens verhuisd naar OOSTERZELE, waar zich de kantoren bevinden van hun bouwbedrijf.
Alle projecten worden op die manier in eigen beheer verkocht.

De klanten kunnen bijgevolg niet alleen rekenen op een financiële uitleg maar ook en vooral op een professionele technische uitleg. Alle bouwwerken worden immers uitsluitend beheerd door de 2 zaakvoerders, Danny LEUS en Perry DRIES die beiden meer dan 25 jaar ervaring hebben.

In juni 2017 besloten ze het immobiliënkantoor te vestigen in Sint-Lievens-Houtem, 18 Edgard Tinelstraat.

Aarzel niet meer ons te contacteren indien U een eigendom wenst te verkopen of te verhuren, U zult verwondert zijn van wat wij U te bieden hebben.
Met vriendelijke groeten en tot Uw dienst

U wil verkopen ?

Heeft u zelf een woning, een appartement of een bouwgrond te koop?
Vul dan snel het contactformulier in zodat we U vrijblijvend kunnen contacteren.
Samen kunnnen we dan de juiste verkoopprijs van uw eigendom bepalen zodanig dat we die binnen de door U vastgestelde termijn en voorwaarden kunnen te koop aanbieden?
Om zo spoedig mogelijk een afspraak te beleggen kan U ons ook contacteren op gsm Shana 0472 76 10 41 ,Gregory 0499 36 17 83 of Perry 0496 55 59 95
Wij hopen alvast U binnenkort te mogen ontmoeten!