www.trawobo.be

PROJECTEN IN ONTWIKKELING

Residentie Dylan - Geraardsbergen

Residentie "DYLAN" is een tijdloos nieuwbouwproject met 10 prachtige appartementen en vier handelsgelijkvloersen. Rustig, tijdloos, energiezuinig en luxueus wonen zijn de kenmerken van deze residentie.

Alle appartementen zijn voorzien van twee slaapkamers, grote terrassen en afgewerkt met de meest duurzame en kwalitatieve materialen.

Aan elk appartement wordt er een garagebox gekoppeld.

Alle entiteiten beschikken over zongerichte terrassen en worden volledig afgewerkt naar persoonlijke smaak en budget. ...

Meer Info

Residentie Cilou - Sint Lievens Houtem

Residentie "CILOU“ is een nieuwbouwproject, bestaande uit 17 appartementen met 2 slaapkamers, 5 garages, 19 parkeerplaatsen, een gemeenschappelijke vuilnisberging en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Het project bestaat uit 2 afzonderlijke gebouwen. De gebouwen worden onderscheiden met de benamingen “BLOK 1 entiteit LINKS en entiteit RECHTS” en “BLOK 2”

Het gebouw is onderverdeeld in 2 entiteiten.
“BLOK 1 entiteit LINKS en entiteit RECHTS” bestaat uit 14 appartementen:
- 4 op de gelijkvloerse verdieping (AO-BO-CO-DO)
- 4 op de 1 ste verdieping (A1-B1-C1-D1)
- 4 op de 2 de verdieping (A2-B2-C2-D2)
- 2 op de 3 de verdieping zijnde de dakverdieping (A3-B3)

“BLOK 2” bestaat uit 3 appartementen:
- 1 op de ...

Meer Info

Residentie ROANINA - Letterhoutem

Residentie "ROANINA“ is een nieuwbouwproject, bestaande uit 11 appartementen met 2 slaapkamers, 11 garages, 6 parkeerplaatsen en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Dit exclusieve project is gelegen 30-32 Klein Zottegem, op 1,8 km van het prachtige Marktplein en de handelszaken van Sint Lievens Houtem. De nabijheid van de verbindingen met de E40 in Erpe-Mere (slechts 8 km) en in Wetteren (slechts 10 km) zijn ideaal voor wie pendelt met de wagen. Voor wie zich liever verplaatst met het Openbaar vervoer is de ligging ideaal. Een bushalte bevindt zich op slechts 20 meter en de treinstations van Burst en van Herzele zijn slechts 5,5 km verwijdert van het project.
Het project bestaat uit:
- een gelijkvloerse verdieping met 4 appartem ...

Meer Info

Residentie Vik - Meerbeke

Dit exclusieve project is gelegen aan de hoek van de Brusselsesteenweg en Hofkwartier, op 1,50 km van het centrum.
Het station en het centrum van Ninove zijn slechts 3,50 km verwijdert van het project.
De nabijheid van de verbinding met de E40 in Ternat (slechts 14 km) en de Ring rond Brussel in Dilbeek (slechts 18 km) zijn meegenomen voor wie pendelt met de wagen.
Voor wie zich liever verplaatst met het Openbaar vervoer is de ligging ideaal. Een bushalte bevindt zich op slechts 20 meter !

Residentie "VIK“ is een nieuwbouwproject, bestaande uit 26 appartementen met 2 slaapkamers, 29 ondergrondse parkeerplaatsen, 26 private kelders, een vuilnisberging en een fietsenberging.

Het project bestaat uit:

- een ondergrondse verdi ...

Meer Info

Residentie MIA - Sint-Lievens-Houtem

ACTIE !!!!!!!!! GRATIS VLOERVERWARMING & PV panelen(*) voorwaarden geldig tot 31 mei 2017
(*)= (1A = 1450 Watt Piek - 1B = 870 Watt Piek - 2A = 1740 Watt Piek - 2B = 1160 Watt Piek).
De 4 wooneenheden behalen zodoende een maximum E-peil 30.

SINT LIEVENS HOUTEM : s’Hondshuffel rechts van huisnummer 19 (ref:017)

Residentie "MIA“ is een kleinschalig nieuwbouwproject, bestaande uit een gebouw dat onderverdeeld is in 2 kavels, “A” en “B”. Kavel “A”, links van op straat gezien en Kavel “B”, rechts van op straat gezien. In elke kavel zijn er 2 woongelegenheden. In kavel “A” (links) bevinden zich de woongelegenheid “1 A” op het gelijkvloers en de woongelegenheid “1 B” op het 1 ste verdiep. In kavel “B ...

Meer info

Stadswoningen Karmelietengracht - Geraardsbergen

GERAARDSBERGEN Karmelietengracht 1
3 eengezinswoningen met 3 kamers, garage en terras (geen tuin) oppervlakte +/-143 m².
FACILITEITEN:
Op loopafstand van het station en van het centrum. In de onmiddellijke nabijheid van scholen, winkels enz. Steden als NINOVE, AALST, ZOTTEGEM, zijn gemakkelijk bereikbaar.

De woningen beschikken beneden over een inkomhall met toilet, een ruime eet – en zitplaats met open keuken, een garage en een ruim terras. Het verdiep is ingedeeld in een nachthall, 3 kamers waarvan 1 met dressing, een badkamer en een afzonderlijk toilet.

PRIJS: € 237500 exclusief BTW & Notariskosten.

AFWERKING:

De afwerking van de woningen is zonder meer compleet te noemen. (het lastenboek kan op aanvraag bekomen wo ...

Meer info

Dagmoed 3 - Schendelbeke

Residentie "DAGMOED 3“ is een nieuwbouwproject, bestaande uit 6 appartementen, 6 parkeerplaatsen. Het gebouw is onderverdeeld in 2 appartementen op het gelijkvloerse, 2 appartementen op het 1 ste verdiep en 2 duplex-appartementen op het 2 de verdiep. De inrit naar de parkeerplaatsen is gelegen in residentie “Dagmoed 2”. Op de al aangelegde parking is eveneens al een fietsenberging voorzien.
Dit exclusieve project is gelegen in een rustige straat en in het gedeelte met eenrichtingverkeer. Door de ideale ligging zijn Steden als NINOVE, ZOTTEGEM, AALST, BRUSSEL vlot bereikbaar. Het centrum van GERAARDSBERGEN is slechts 4 km verwijderd van het project. Het treinstation is gelegen op 400 m van het project.
Het ontwerp in een frisse resid ...

Meer info

terug naar overzicht